Kibővített változatban érkezik PlayStation 3-ra a Machinarium

2011. november 02.
1.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jövő februárban a PlayStation 3 konzolokat is meghódítja majd az utóbbi évek egyik legeredetibb kalandjátéka, avagy a Machinarium.

Ez az információ nyilván nem jelent újdonságot a Sony konzoljával rendelkezőknek, hiszen nem éppen friss darab, az viszont már sokkal inkább, hogy platformjukra egy kibővített változatban jelenhet meg a játék, minderről pedig a program egyik fejlesztője, Jakub Dvorsky beszélt egy interjú során, amelyet az Eurogamer munkatársainak adott.

Jakub elárulta, hogy az Ultimate Version a Machinarium esetében annyit jelent, hogy számtalan új opció került beépítésre a játékba, olyanok, amelyek az évek alatt szemet szúrtak az Amanita Design embereinek. Az új lehetőségekről természetesen még nem beszélt egy szót sem Jakub, csupán két dolgot emelt ki a sok közül, az egyik a közelítés-távolítás lehetősége, a másik pedig a korábban is várt trófearendszer. Aki tehát PC-n már kijátszotta a játékot, de rendelkezik PlayStation 3 konzollal is, érdemes lesz betöltenie ezt az átiratot.
Machinarium.'>
3 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Machinarium, legjobb point and click game!mosolygó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 6 hónapja és 16 napja

Jó platform az nagyon, nincs ezen mit csodálkozni.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 16 napja

PS3 nagyon elkezdett nyomulni. Nap mint nap jönnek az exkluzív pakkokról, extrákról szóló hírek! Tetszik a dolog!mosolygó smiley

válasz erre
Machinarium
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja