Kibővített trailert kapott a Killer Instinct: Season 3

2016. február 25.
3.0071
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt egy rövidke, ámde hivatalos teaser trailerrel rántotta le a leplet az Iron Galaxy csapata arról, hogy a Halo-sorozat Arbiter-je is csatlakozik a Killer Instinct: Season 3 bunyósaihoz.

A mai napra virradóra azonban befutott egy újabb trailer, amely a korábbi teaser egy alaposan kibővített változataként arra hivatott, hogy páratlan alapossággal mutassa be nekünk az új jövevényt, sőt egy kicsit még annál is többet.

A mozgókép keretein belül ugyanis egy rövidke kis teaser erejéig felbukkan a következő leleplezésre váró harcos is, aki maga Tusk lesz, és néhány napon belül vélhetően őt is megismerhetjük majd egy hasonlóan alapos videó segítségével. A Killer Instinct: Season 3 megjelenését továbbra is március 10-én várjuk PC-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Mordorer

3 hónapja, 6 napja

Ó de hangulatos lett ez is!

válasz erre
Killer Instinct: Season 3
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaRyutheStaR profiljaShaquiry profiljawegh profiljaElisorne profiljaManiac profiljaNeurotic profiljaNeVerWinter profiljaAngryKnight profiljahaladani profiljamarco profiljaPöpp profiljakakkor profiljaLaci721 profiljahamzai profilja