Kharkov: Disaster on the Donets: Tartalmi bővítéssel felvértezett frissítés érkezett

2010. április 06.
1.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A második világháborús hardcore stratégiák szerelmesei bizonyára már imáikba foglalták a Matrix Games nevét, akik a Kharkov: Disaster on the Donets mellett rengeteg más hasonló stílusú alkotást is letettek már az asztalra, lévén az underground, kevés hátszelet kapott, de annál kiválóbb stratégiák melegágyának nagy szeletét foglalják el ők.

Szimpatikus lehet velük kapcsolatban, hogy játékaikat folyamatosan javítgatják, bővítgetik, sőt, a rajongók kezébe adták a jogot, hogy különböző modokkal ők is továbbörökítsék egy-egy franchise nevét.

A mai nap folyamán azonban egy olyan frissítés érkezett a Kharkov: Disaster on the Donets-hez, amelyet maguk a fejlesztők gyártottak, és elsődleges célja egyértelműen a hibajavítás, illetve egyéb apró-cseprő dolgok kijavítása. Ettől azonban még nem lenne érdekes az 1.20-as sorszámú update, ha azonban eláruljuk, hogy letöltése után három teljesen egyedi és izgalmas szkenárióval is gazdagodhatunk (Operation Konrad, Operation Husky és Kirovograd), akkor máris felfelé görbülhet a szánk. Így van, vagy nem így van? Ha így, akkor íme a link, ahonnan letöltheted a frissítést:

Kharkov: Disaster on the Donets 1.20 patch
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 2 hónapja és 25 napja

Az operation konrad Magyarországon játszódik, remélem vannak benne magyar csapatok.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja