Kézzel fogható formában is megjelenhet a Journey?

2012. június 08.
1.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információk láttak napvilágot néhány órával ezelőtt a PlayStation 3 masina egyik legérdekesebbnek nevezhető címével kapcsolatban, a thatgamecompany által fejlesztett Journey ugyanis nagy valószínűséggel fizikai adathordozón is megjelenhet majd a jövőben.

A hír egyelőre csak a pletykák táborát erősíti, mindezt azonban állítólagosan egy Sony alkalmazott kottyintotta el az E3 kiállításon, tehát van okunk feltételezni a fentiek igazságtartalmát.

Arra viszont még azért ne vegyünk mérget, hogy a Journey: Collector's Edition néven emlegetett projekt valóban egy kézzel fogható változatot takar, hiszen szoktak illetni ilyen névvel digitális alkotásokat is a szakmában, azok a mellékes információk azonban, amelyek új opciókról, tartalmakról és bónusz soundtrackról beszélnek, alapos okot adnak arra, hogy kézzel fogható megjelenést vizionáljunk.

Hogy mi az igazság, az reméljük hamarosan kiderül, egy biztos, a márciusban megjelent Journey megérne egy vaskos gyűjtői kiadást, ami erősen limitált példányszámban biztosan nagy sikert aratna a rajongók között.
Journey ugyanis nagy valószínűséggel fizikai adathordozón is megjelenhet majd a jövőben.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ha megpakolják az eddigi dlc-kkel, meg tesznek bele extra tartalmat, üthet!

válasz erre
Journey
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja