Kezdetét vette a Fiesta Online 2010-es karácsonyi partija

2010. december 17.
2.6371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A gamigo AG kiadó hivatalosan is hírül adta, hogy kezdetét vette a Fiesta Online 2010-es karácsonyi partija, amely 2010.

december 16-tól egészen 2011. január 6-ig tart. A játék közösségi csapata minden érdeklődőt vár erre a nagyszerű virtuális ünnepi eseményre, amelyen bárki részt vehet, aki kedveli a készterméket és érdekli a sok újdonság. A MMORPG-ban öt új küldetés áll a játékosok rendelkezésére, amelyekben az lesz a feladat, hogy különféle speciális karácsonyi tételek után kell kutatni.

A közelgő ünnep alkalmából a készítők Isya fantáziavilágában az összes várost kidekorálták különböző díszekkel, emellett a játékosok kedvükre gyönyörködhetnek a havas tájban és a hóesésben. A Mystery Vault című esemény segítségével a felhasználók egy bizonyos szintlépés után különböző prémium eszközökhöz férhetnek hozzá. Ezen a korlátozások nélküli eseményen 1-től egészen a 105-ös szintig vehetnek részt a játékosok. Ezen kívül a felhasználók beküldhetik koncepciós rajzaikat szilveszter napjáig az európai grafikai versenyre, amely december kilencedike óta tart. A beküldők művei közül kiválasztják a 10 legjobbat és természetesen a jutalom sem marad el.


Kezdetét vette a Fiesta Online 2010-es karácsonyi partija - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

tök jó ötlet

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja