Kezdetben ingyenes lesz a Brink DLC

2011. július 30.
2.1791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Brink ugyan kissé csalódást jelenthetett sokak számára, de azért még biztos vannak olyanok, akik előveszik a játékot a polcról.

Nekik jelenthet örömhírt, hogy a következő héten megjelenő DLC-ért még csak nem is kell fizetni. Legalábbis a gyorsabbaknak nem, hiszen az Xbox Live, PlayStation Network és Steam üzleteiben egyaránt felbukkanó csomag az augusztus 3-tól számítva két hétig teljesen ingyenes lesz. Azok, akik nem kaptak észbe, a későbbiekben 10 dollárért, avagy 800 Microsoft pontért juthatnak hozzá az újdonságokhoz.

A csomag tartalmaz többek között két új térképet, öt új képességet, új achievement-eket és trófeákat, meg néhány egyéb nyalánkságot. A kijövő pakk örömére a Bethesda egy javító patch-et is kiadott a játékhoz, ami az online játékot optimalizálja. Bővebb infók az angolul tudóknak a Brink-title-update-today-dlc-next-week/' target='_blank' rel='nofollow'>Bethesda blogon.
Brink ugyan kissé csalódást jelenthetett sokak számára, de azért még biztos vannak olyanok, akik előveszik a játékot a polcról.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 6 napja

Fura akció, de tetszik!mosolygó smiley

válasz erre
Brink
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja