Kettéválasztható a Kinesis Gaming új billentyűzete

2017. március 12.
3.2171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt billentyűzetek piacán általában formailag óriási meglepetés nem szokott minket érni, a gyártók többsége a teljes kiosztásra voksol, illetve akadnak még kompaktabb, a numpad részt mellőző modellek.

A Kinesis Gaming azonban gondolt egyet és egy igazán különleges gamer billentyűzetet jelentette be, melynek érdekessége, hogy két részre választható. A két rész sajnos csak 50 centiméterre tud eltávolodni egymástól az összekötőkábel miatt, de így is befér közéjük egy extra kiegészítő vagy maga az egér, ha éppen nincs szükség csak az egyik félre.

Nézd nagyban ezt a videót!




A gamerséget Cherry MX mechanikus kapcsolókkal, kék LED háttérvilágítással és személyre szabhatóságot biztosító szoftverrel is alá tudják támasztani. A FreeStyle Edge jelenleg egy Kickstarter kampány keretein belül várja, hogy összegyűljön a pénz, melyre minden esély megvan, utána pedig 219 dollárt kérnének érte.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 24 napja

219 dolláros felesleges dolog. A videóban látott dolgok meg csak meg vannak erőltetve, eddig is megoldotta mindenki az egér, vagy mikrofon elhelyezését.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 7 hónapja és 24 napja

Aki kihasználja a videóban lévő lehetőségeket, annak tényleg jó. Nekem egyszerű gamernek felesleges..

válasz erre

Imperator

7 éve, 7 hónapja és 24 napja

Nekem az ilyen szétválasztható meg csak fél billentyűzetek nagyon nem jönnek be. Ráadásul ennyi pénzért szerintem elég drága is.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 24 napja

Sok értelmét nem látom, de elmondhatják hogy ilyen is van. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljamarco profilja