Kétmillió Street Fighter IV kópia az üzletekben

2009. február 23.
1.6081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom a legfrissebb jelentések szerint nem aprózta a Street Fighter IV bevezetését, hiszen kétmillió kópiát szállított le az üzletekbe a pénteki premier napján, szerte a világban.

Ez természetesen még nem a pontos fogyási mutató, csupán a kis és nagykereskedelmi egységeknek leszállított mennyiség, mégis roppantul impozáns. A szállítmány egy tetemes részéből az előrendelők igényeit fogják kielégíteni, a többi példány pedig várja a vásárlók remélhetőleg masszív rohamait.

A Capcom, Street Fighter lázban ég, kezdődött mindez a tavaly megjelent, kizárólag digitális disztribúcióra szánt Super Street Fighter II Turbo remake-kel, majd folytatódott a frissen megjelent negyedik epizóddal és a sor huszonnyolcadikán ér majd véget a vadonatúj, élőszereplős mozival, Chun-Li-vel a fókuszban, Ryu és Ken sajnálatos távollétében.

Hogy milyen jövő várhat még az újjáélesztett franchise-ra? Nagy kérdés, de erősen bízunk abban, hogy beváltja az újabb epizód a hozzá fűzött reményeket, mert egy-egy régi motoros árkád klasszikust mindig szívesen látunk megújulva, a régi, szebb idők emlékére. A Street Fighter IV tesztjét hamarosan olvashatjátok nálunk, Yoyo kollégám sűrűn kiváló tollából.

Street Fighter IV bevezetését, hiszen kétmillió kópiát szállított le az üzletekbe a pénteki premier napján, szerte a világban.'>
nincs még hozzászólás

Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja