Két millió Left 4 Dead 2 példány két hét alatt, közeleg az első DLC

2009. december 02.
1.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik a második Left 4 Dead bejelentésekor kialakult botrány és a bojkott nem tartott ki olyan sokáig, hogy a játék megjelenését különösebben befolyásolja, hiszen a Valve elképesztő adatokkal szolgált játékukkal kapcsolatban.

Hivatalos közlemények alapján ugyanis a cég két millió Left 4 Dead 2 példányt adott el két teljes hét alatt, amely dupla annyit jelent az első epizódhoz képest. Arról sajnos nincs információnk, hogy ezek az adatok milyen arányban oszlanak meg a PC-s és Xbox 360-as verziók között, annyi azonban biztos, hogy ezzel az alkotás a november egyik legjobban fogyó címévé lépett elő.

Szintén a nyilatkozat része, hogy 1 millió Live Gold előfizetéssel rendelkező fanatikus nyúzza nap mint nap a programot, ami sokat sejtet afelől, hogy melyik platformra kelt el a legtöbb példány az alkotásból. Doug Lombardi, a Valve marketingese jó indulásnak nevezte az elhangzottakat, erős támogatást nevezett meg a programhoz a rajongók részéről, és a kritikák értékeléseit is kiválónak tartja. Így tehát a második epizód vitathatatlanul óriási siker lett, sőt Lombardi megjegyezte a nyilatkozat végén, hogy a nagyon közeli jövőben egy DLC is érkezik a programhoz.Várjuk a továbbiakat!
5 hozzászólás

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 20 napja

I think this is a difficult topic, bcesuae often it seems the right to free speech is often conflated with the idea that no one can limit the forum for speech. I don't know any more of the details than what you presented, but one could argue in the MTA example that there was no ban on the speech itself, only on the forum in which the speech could be presented. I think that when the Founding Fathers were planning what was essentially insurrection against England, they didn't expect to be able to print it in the local paper. Instead, they found underground ways of getting their message out. And in this present day, with all the communication media at a person's disposal, it would be pretty difficult to suppress their speech.That said, I do think there are difficult times ahead, especially for religious institutions. Recently in Ontario, Canada, the Education Minister said that Catholic schools (which are publicly funded) that it would be against the law to teach that abortion is wrong bcesuae it is misogynistic . . Now this is a direct suppression of speech by the government!I'm not sure we are in a crisis state yet, but I agree the trend doesn't look good.

válasz erre

Lac

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Uh Yoyo, ütős

válasz erre

Tibit

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Yoyo írta:
Erről mindíg ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=GQe4tlsfRbY
Ez nagyon nagy! Thx Yoyo

válasz erre

Yoyo

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Erről mindíg ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=GQe4tlsfRbY

válasz erre

Lac

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Állítom megint lesz két nyúlfarknyi DLC aztán jön a harmadik rész...

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profilja