Kétfunkciós Aspire Switch 10-et mutatott be az Acer

2014. április 30.
2.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A táblagépekről sokan gondolják azt, hogy képesek kiváltani egy laptopot, ami némi segítséggel igaz is lehet, hiszen az érintőképernyő nem a legkényelmesebb beviteli eszköz.

Ezért jelentek meg a különféle billentyűzetes kiegészítők is, azonban több gyártó rájött arra, hogy saját maguknak is meg tudják alkotni a közel tökéletes két, vagy háromfunkciós eszközöket. Aspire Switch 10 néven érkező megoldásával ide sorolt be az Acer is.

Az újdonság nemrég mutatkozott be és két terméket próbál ötvözni. Az Acer szeretné, ha táblagépünk és egyben noteszgépünk is az új Aspire Switch 10 lenne. Maga a táblagép 0,59Kg, míg billentyűzettel együtt 1,17Kg súlyt kell megtartanunk. Természetesen a technológia terén is ügyeltek a kettősségre, így a 10,1 hüvelykes IPS kijelző 1366x768-as felbontást kapott. A Windows rendszert 2GB RAM és Intel Atom (Bay Trail T) processzor hajtja meg, a tárhely pedig 64GB-os lett, melyet a billentyűzetes dokkoló 500GB-os méretre duzzaszt. A termék májusban kerül a polcokra, méghozzá 349 eurós (108 000 Ft) ajánlott áron.
2 hozzászólás

kpal

10 éve, 10 hónapja és 1 napja

Várni kell még mire ezek erősebbe lesznek és hosszabb ideig kiszolgálnak alap feladatokat csont nélkül .

válasz erre

Bvektor

10 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nem néz ki rosszul, bár én ezen a téren továbbra is az ASUS Transformer szerelmese vagyok. De az ilyenekkel leginkább az a baj, hogy vagy gyengék, vagy drágák, de általában nem felelnek meg az adott árkategóriában.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja