Kétféle Cyberpunk 2077 is megjelenik a next-gen konzolokra

2020. április 10.
16.9781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kicsit nagy a kavarodás most az újgenerációs játékok kapcsán, hiszen alapvetően a PS5 és az Xbox Series X is tudni fogja a visszafele kompatibilitást, ráadásul utóbbi esetében már elhintették, hogy például a Cyberpunk 2077-et automatikusan felturbózza nekünk majd a rendszer.
 

Ennek ellenére most kiderült, hogy kétféle verzió jön a játékból: jön egyrészt az, amiről tudunk: a variáns, amely PS4-en és Xbox One-on is debütál, utóbbin pedig felturbózott grafikai elemekkel lesz játszható (arról még nem tudni, hogy erre PS5-ön is lesz-e lehetőség).

Mindeközben azonban jön majd egy tényleges next-gen port is, ami jóval izmosabb lesz a tervek szerint, viszont a lengyelek most megerősítették, hogy ez egészen biztosan nem érkezik a friss konzolok premierekor, csak valamivel később. Ez természetesen egy teljes mértékben feltupírozott kiadás lesz, nem csak az előző generációs szoftver felskálázása.
4 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 napja

Lesznek itt érdekes megoldások a generációváltáskor. Valójában nem is értem minek egy speciálisan next-gen kiadás, ha az előző generáció futni fog az új gépeken. Nem nagyon akarom elhinni, hogy akkora kezdeti grafikai ugrás lesz, hogy megérje. Valaki majd biztosan csinál egy One, One verzió Series X-en és Series X verzió összehasonlítást.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 3 napja

Patrik94 írta:
Jó nagy kavarodás lesz az biztos!
Rá lesz írva a dobozra, plusz a google ingyen van és iskolában tanítják a szövegértést. Aki ezután sem érti...
...így járt.

válasz erre

muki

10 hónapja, 3 napja

Sok játék portja lesz felesleges...

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 napja

Jó nagy kavarodás lesz az biztos!

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljasmadi1968 profiljamarco profiljaBvektor profiljaiPet profilja