Kétezer oldalas lett a Beyond: Two Souls forgatókönyve

2013. április 24.
2.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő mennyiségű szöveget, rendkívül komplex játékélményt, mindemellett pedig csavaros és fordulatos történetet sejtet a Beyond: Two Souls számára az a friss információ, amit egyenesen a Quantic Dream osztott meg nemrégiben az EGM magazin újságíróival.

A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy nem kevesebb, mint 2,000 oldalasra sikerült az alkotás forgatókönyve, ami nem tudjuk pontosan, hogy hány szóból áll, de a hosszból ítélve is legalább 4-5 rövidebb regény hosszúságának felel meg.

A videojátékok világában nem szokatlan ugyan a hosszúra nyúlt szkript - főleg a szerepjátékok esetében -, de 2,000 oldalnyi szöveget talán még egyik cím sem tartalmazott, sőt, a fejlesztők többsége átlagosan néhányszor tíz, maximum egy-kétszáz oldalban gondolkozik. A Beyond: Two Souls megjelenésére október magasságában számíthatunk, kizárólag PlayStation 3-ra.
Beyond: Two Souls számára az a friss információ, amit egyenesen a Quantic Dream osztott meg nemrégiben az EGM magazin újságíróival.'>
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 8 napja

Heavy Rain-nek is "over 2000 pages" terjedelmű volt, ettől függetlenül végigjátszani nem tartott sokáig. Ha jól emlékszem 9 befejezése van. Szóval kellettek is a szkriptek, mert egyes döntéseid hoztak, vagy éppen vontak ki történetszálakat.

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 8 napja

Pffff bakker. Filmeknek nem szokott ennyi lenni!

válasz erre
Beyond: Two Souls
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja