Két demó érkezik a Ratchet And Clank: A Crack In Time-ból

2009. október 02.
2.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem megszokott dolog, hogy egy megjelenés előtt álló játékból egyszerre két demót is közzé tesz a fejlesztő, kiadó, pedig a Ratchet & Clank: A Crack In Time-ból nem egy fog érkezni, tudtuk meg a mai nap folyamán.

A döntést az tette indokolttá, hogy az eredetileg tervezett próbakör túlságosan is nagy lett volna, így az Insomniac Games-es srácok inkább kettécsapták azt, így külön-külön teszik elérhetővé. A demó egyik részében Ratchet-tel akciózhatunk, míg a másikban Clank-et foghatjuk játékra.

A demók érkezését illetően még nincs pontos dátum megjelölve, ám elviekben azok még az október végi, észak-amerikai premier előtt befuthatnak. Az európai dátumra is várnunk kell még, a Sony mostanáig tudomásunk szerint nem közölte a végső, PAL-os verzió kiadásának napját. A Ratchet & Clank: A Crack In Time-ban továbbra is egymástól elszeparálva tevékenykednek a páros tagjai, ugyanis a történet pontosan ott folytatódik, ahol a tavalyi Quest For Booty félbeszakadt, bádogdoboz barátunk kiszabadításán ügyködünk a következő epizódban. A hamarosan érkező folytatásban az időutazás, manipulálás fontos szerephez jut, erre már a címében is utalnak az "álmatlanságban" szenvedő fejlesztők.


Két demó érkezik a Ratchet And Clank: A Crack In Time-ból - 1. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja