Két Crystal Defenders játék érkezik a Square Enix-től

2009. április 04.
1.7091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix legfrissebb bejelentéséből értesülve adjuk hírül, hogy hamarosan két újabb címmel bővül a Nintendo Wii játékletöltő szolgáltatásának repertoárja, a WiiWare.

A Crystal Defenders R1 és a Crystal Defenders R2 stratégiai megmozdulások levezénylésre ösztönzi a játékosokat, akik az ellenséges hordáktól védelmezik saját kristályaikat, mint a cím is masszívan utal a lényegére. A munkák és a helyszínek feltűnnek majd a Final Fantasy Tactics játékokból.

A WiiWare kivetülések számos interface fejlesztést tudnak magukénak, emellett pedig a vizuális megjelenítés hozzáigazításra kerül a hardver adottságaihoz, áll a hivatalos sajtótájékoztatóban. Az online ranglistán nyomon követhetjük az teljesítményeinket, így könnyedén összemérhetjük tudásunkat a világ többi játékosával.

A Crystal Defenders R1 még áprilisban megjelenik a WiiWare felületén, a Crystal Defenders R2 pedig valamikor később érkezik, de még idén, pontos hónap egyelőre viszont nem ismert, de semmi vész, John Yamamoto majd bepótolja a hiányosságot.

A Crystal Defenders sorozat első darabja Crystal Guardians címmel jelent meg Japánban tavaly januárban, kizárólag mobiltelefonokra, majd decemberben jöttek az iPhone 3G, iPod touch és iPod verziók, már Crystal Defenders címmel. A sorozat eddigi darabjait több mint 800,000 alkalommal töltötték már le, jelenti a Square Enix.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja