Két Underworld játékcímet regisztrált a Square Enix

2011. december 22.
1.6481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy a mozgolódás manapság a Square Enix háza táján, lévén a csapat korábban bejelentette, hogy legalább három újabb franchise-t szeretne tető alá hozni az elkövetkezendő években.

Ehhez kapcsolódó nyomokat, játékcímeket, logókat és képeket már láthattunk a múltban és várhatóan ide kapcsolódik legfrissebb hírünk tárgya is, miszerint a cég két vadonatúj játékcímet regisztrált az arra alkalmas hatóságoknál, amelyek valamiféle alvilágba repítenek minket.

A két bejegyzett név ugyanis a Root of the Underworld és a Door of the Underworld lettek. Érdekesség, hogy utóbbi cím így hangzik teljes egészében: Door of the Underworld and the Path of Nayuta, amelyből talán már a történet főhősének nevére is következtethetünk. Sajnos azonban az alcímmel ellátott változatból sem tudunk lényegesen többre asszociálni, illetőleg nem érkezett további információ sem a történtekkel kapcsolatban, a két Underworld játékcím tehát megmarad a rejtélyek között, amiről reméljük hamarosan lerántja a leplet a Square Enix.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja

Jó lenne...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja

Ez ilyen Devil May Cry-os szerintem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja