Két újabb videokártyával bővült a Palit felhozatala

2013. március 28.
1.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia legfrissebb GeForce GTX 650 Ti Boost videokártyájának rajtjáról természetesen a Palit Microsystems sem kívánt lemaradni, így nem is lehet meglepő, hogy a vállalat a napokban két friss fejlesztésű, az újdonságra épülő termékét is bemutatta.
Advertisement

A szóban forgó grafikus vezérlők Palit GeForce GTX 650 Ti Boost és GTX 650 Ti Boost OC típusjelzéssel fognak felbukkanni az üzletek kínálatában, felhozataluk pedig egyedül az alkalmazott hűtőrendszerben, és ahogy azt már a neveik is sugallják, az órajeleikben különbözik.

A megfelelő teljesítményt természetesen mindkét esetben a 768 darab aktív CUDA magot magába foglaló GK106 GPU szolgáltatja, ami a 192 bites adatsínen keresztül 2048 MB GDDR5 videomemóriával operálhat.

A Palit GeForce GTX 650 Ti Boost órajelei hűen követik az nVidia ajánlását, vagyis a Kepler grafikus feldolgozó alapsebessége 980 MHz-ben lett meghatározva, ami mellé 1033 MHz-es maximális órajel társul, a memóriarendszere pedig a 6000 MHz-es effektív frekvencián végzi feladatait. Az OC variáns esetében az előbb említett órajelek 1006 és 1072 MHz-re (GPU), illetve effektív 6108 MHz-re (VRAM) emelkedtek.

A különféle kijelzőknek a már megszokott DVI-I, DVI-D, HDMI és DisplayPort kvartett kínál csatlakozási lehetőséget. Az új Palit GeForce GTX 650 Ti Boost és GTX 650 Ti Boost OC várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.

Két újabb videokártyával bővült a Palit felhozatala - 2. kép

Advertisement
2 hozzászólás

badam10

8 éve, 3 hónapja és 5 napja

Számtalan kártyába futok bele az oldalon,nem bajban lennék ha újat akarnék vásárolni..

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 5 napja

2Gb már elég bármelyik mai játékhoz is.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja