Két újabb színváltozatban érkezik a Samsung N150 Plus

2010. október 28.
3.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Samsung az elmúlt napokban bejelentette, hogy a korábban már bemutatott, és a jelenleg is kapható Samsung N150 Plus netbookjának két újabb változatát dobta piacra.

A frissen beharangozott két modell teljes mértékben azonos technikai paraméterekkel rendelkezik, mint a korábbi ultrahordozható, egyedüli különbséget mindössze a borításuk színezése jelenti, ugyanis az újdonságok pink, illetve vörös külsővel fognak felbukkanni az üzletek kínálatában.

Az "új" noteszgépek hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 264 X 188 X 25,3 - 34,7 milliméteres méretekkel dicsekedhetnek, ami mellé alig 1,24 kilogrammos tömeg társul. A konfigurációk egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel vannak felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretében egy 0,3M pixeles webkamera, valamint egy mikrofon kapott helyet.

A Samsung N150 Plus a már jól bevált Pine Trail recept alapján lett tervezve, vagyis az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójával van felvértezve, míg a DDR2-es memóriarendszere 1GB RAM-ot tartalmaz (2GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 250GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 3.0 adapter garantálja. A netbook külső részén található egy több formátum kezelésére is felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Starter operációs rendszerrel, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint akár tíz óra folyamatos üzemidőt is képes biztosítani. A pink és vörös színváltozatú Samsung N150 Plus már megtalálható a nagyobb külföldi online áruházak kínálatában, az árcéduláján pedig 319 euró körüli összeg szerepel.


Két újabb színváltozatban érkezik a Samsung N150 Plus - 2. kép

7 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ez is csak a szokásos felépítésű neti.

válasz erre

skyman

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

RED írta:
Nem kell itt moddingolni, elvégre lehet kapni eredeti, gyári HK-vel ékített netbookot is.
Hát igaz, lehet kapni, bár az nem nekem való
maradok a simpla black-nél, az illik hozzám

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

Kitta

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

Jujj de szörnyűek!

válasz erre

marco

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

sky...

válasz erre

kokasbalazs

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

szép!!(Y) ellfogadnék egy ijet !!

válasz erre

skyman

8 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nekem ilyen Pink-be kell
És szerzek hozzá Hello Kittys matricát

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja