Két új Wipeout címen dolgozhat a Sony

2011. május 05.
2.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogy közeledik az E3 kiállítás, úgy egyre több rejtély kerül felszínre, a legfrissebbet éppen a Sony gárdája szolgáltatta, akik nem kevesebb, mint két domain regisztrációt igényeltek a múltban, méghozzá egy-egy feltehetően vadonatúj Wipeout alkotás elkészítésének érdekében.

A SystemLink értesülései szerint a két bejegyzés közül az egyik már 2010 novemberében megszületett és a Wipeout Trinity nevet, a másik pedig a múlt hónapban került regisztrálásra, és a Wipeout 2048 játékcímet takarja.

Mindkét domaint a Sony Computer Entertainment európai divíziója jegyeztette be és mindkettő hivatalosan is a PlayStation masinákra fog készülni. A fentiekkel egy időben lapértesülések szerint a Sony egy NGP-s címként kívánja bemutatni a Wipeout 2048-at, ami valóban egy logikus lépés lenne. Bővebb információk feltehetően az E3-on várhatók, akkor reményeink szerint kiderül, hogy miket takar pontosan az eleddig két levédetett domain név mögé bújó Wipeout cím.
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Csak a sima PSP-s epizóddal játszottam, de az nagyon nem tetszett. Szerintem ez a 2048 sem lehet sokkal jobb gameplay alapján.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja