Két új USB töltővel bővült a Sony kínálata

2012. december 14.
1.4551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Sony a mai napon két új hordozható USB töltőjéről rántotta le a leplet, amik segítségével többé nem fordulhat elő, hogy a legfontosabb pillanatokban merüljön le mobiltelefonunk, vagy más hordozható digitális eszközünk.

A 9,4 milliméter vastagságú és 125 gramm súlyú CP-F1L akkumulátor nagy teljesítményű 1,5A-s kimenettel és 3500 mAh kapacitással rendelkezik, ami egy átlagos okostelefont másfélszer tud újratölteni. A 3,5 milliméterrel vastagabb és 50 grammal nehezebb (198 gramm), de kétszer nagyobb teljesítményt kínáló CP-F2L már 2,1A-es kimenettel rendelkezik, és két USB kimenetének köszönhetően egyszerre több hordozható eszközt is képes tölteni.

Mindkét újdonság hálózatról és a számítógép USB portjáról is tölthető, a dobozban mellékelt hálózati adapterrel pedig egyszerre tölthető az akkumulátor és egy másik hordozható eszköz is. A menet közbeni kényelmes töltéshez mindkét modellt ellátták egy 50 centiméter hosszú micro USB kábellel. A gyártó elmondása szerint a Li-ion polimer akkumulátorok akár egy év használat után is produkálni tudják töltési kapacitásuk 80 százalékát, és 500 alkalommal tölthetőek újra.

Mindkét modell 50 százalékos töltöttségi szinttel kerül a boltok polcaira, hogy már a vásárlás pillanatától kezdve használhatóak legyenek. Az újdonságok 2012. december közepétől kezdve lesznek elérhetőek Európában, viszont az áraikról egyelőre sajnos nem érkezett információ.

Sony CP-F1L

Sony CP-F1L


3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 24 napja

kéne egy napelemmel

válasz erre

MrBuldika

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nem is hallottam még ilyenről, de nagyon ötletes! Ez inkább csajoknak jó, mert azok hordanak magukkal táskát. röhögő smiley szvsz.

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 26 napja

Biztos nem cipelném magammal.... Inkább plusz akksi.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja