Két új színben is kapható az NZXT belépőszintű számítógépháza

2015. január 02.
1.8871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az NZXT itthon nem tartozik a legismertebb márkák közé, melynek az a legfőbb oka, hogy a vállalat termékeit nem igazán a magyar pénztárcákhoz igazították, de tavaly ősszel egy márkához hű és viszonylag olcsó modellt dobtak piacra.

Ez volt az NZXT S340, mely mostantól két új változatban is kapható lesz, hiszen nemrég leleplezték az NZXT S340 Color Edition modelleket. A fekete külsőhöz így már kék és piros színek is tartoznak, a minőség és az ár pedig szerencsére maradt a régiben.

A nagyrészt acélból készített ház építésekor nagyon kevés műanyagot használtak fel, melynek köszönhetően a gyártó szerint az egyik legstabilabb és legtartósabb megoldásukkal van dolgunk. A ház felső részén elhelyezkedő I/O panelen minden fontos csatlakozást megtalálunk, az árazás terén pedig maradt a 70 eurós (22 000 Ft) ajánlott ár.
3 hozzászólás

kpal

10 éve, 12 napja

Nem rossz , de nekem jobban bejön egy szerényebb kinézetű régi CM690.

válasz erre

totyak

10 éve, 12 napja

Nekem nem igazán tetszik ez a ház és nem is vennék ilyen drágát. Szerintem fele ennyiért is kapni tűrhető kinézetűt, a maradék pénzt meg a valóban fontos hardver elemekbe lehet fektetni. A ház csak optikai tuning.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 13 napja

Eszméletlen jó ház. Alapban nagyon jó kis ház, nekem egyedül a kicsit csillogósabb tükröződőbb festés nem tetszett benne, de így ez a fekete-kék. Főleg ilyen áron. (Sőt, az alap fehér modellt iPonon (remélem megemlíthetem őket, ha már a shopban is az ő linkjük van röhögő smiley) már kicsit több mint 19ezer Ft-ért adják)

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja