Két új számítógépház az Aerocool kínálatában

2012. február 10.
1.6071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tajvani illetőségű Aerocool Advanced Technologies bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki a számítógépházainak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonságok a gyártó Strike-X családjának legújabb tagjai, amik az üzletek kínálatában Aerocool Strike-X One, valamint Strike-X One Advance típusjelzéssel fognak felbukkanni. A két ház közel azonos paraméterekkel rendelkezik, különbséget mindössze csak az I/O panel port választékában, illetve a gyárilag telepített hűtési megoldásban lehet felfedezni.

Az új Strike-X modellek egységesen midi torony kialakítással lettek tervezve, és 440 X 180 X 475 milliméteres méretekkel rendelkeznek, az alaplapok közül pedig a microATX, valamint a standard ATX formátummal készített modellek fogadására vannak felkészítve. A belső tér megfelelő szellőzéséről az alapmodell esetében egy darab 120 milliméteres, a hátfalra telepített ventilátor gondoskodik, míg az Advance jelzést viselő társánál ez kiegészül még egy 120 milliméteres, a frontrészen található egységgel is (vörös LED-es világítással). A hűtési teljesítmény fokozását három darab 120 milliméteres az előlapnál (az Advance változatnál csak kettő), két darab 120 milliméteres a tetőrészen, két darab 120/140 milliméteres az oldallapon, illetve három darab 120 milliméteres, a HDD kereteknél kialakított ventilátorhely teszi lehetővé, de a hátulsó részen található furatoknak köszönhetően a vízhűtéses rendszer beépítésének sincs semmi akadálya.

Az optikai meghajtóknak négy darab nyitott 5,25 inches, a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak pedig hat darab 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, míg a PCI és PCI Express bővítőkártyák részére hét slot áll rendelkezésre. A számítógépházak elején kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0, vagy az Advance modellnél két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, amiket az audiorendszer már jól ismert fejhallgató és mikrofon kivezetése egészít ki. Az új Aerocool Strike-X One és Strike-X One Advance megjelenésére az elkövetkező hetekben számíthatunk, az árcédulájukon pedig 35 euró, illetve 40 euró körüli összeg lesz feltüntetve.


Két új számítógépház az Aerocool kínálatában - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 6 napja

Hátööööööööö szép nagy...röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 6 napja

Elég dúrván néz ki!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja