Két új számítógépház a Zalman kínálatában

2012. február 04.
3.3431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Főként a kiváló hűtési megoldásairól ismert Zalman az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy ezúttal két új fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonságok Zalman Z11 és Z11 Plus típusjelzéssel fognak megérkezni a boltok polcaira, specifikációjuk pedig mindössze a rendelkezésre álló portok választékában, illetve a gyárilag installált ventilátorok kiosztásában különbözik. A két új ház midi torony kialakítással lett tervezve, míg a vázszerkezetük a megfelelő stabilitás érdekében acélötvözetből készült.

A Zalman Z11 és Z11 Plus egységesen 260 X 498 X 525 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 7,3 kilogrammos tömeg társul, alaplapok közül pedig a microATX, illetve a standard ATX formátummal készített modellek fogadására vannak felkészítve. A Z11 modellnél a beépített konfiguráció megfelelő szellőzéséről négy darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120 milliméteres, kék LED-ekkel megvilágított a frontrészen, egy 120 milliméteres a hátfalon, két darab 80 milliméteres pedig az oldallapon kapott helyet, de a Plus jelzésű változat esetében a felsorolás kiegészül még egy tetőrészen elhelyezkedő 120 milliméteres, LED-ekkel ellátott egységgel is. Amennyiben tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még két darab 120/140 milliméteres a tetőn (a Plus-nál csak egy), illetve egy 120/140 milliméteres az alsó részen kialakított ventilátorhely is, de ezek mellett a mérnökök persze a vízhűtés telepítéséhez szükséges furatokról sem feledkeztek meg.

Az optikai meghajtóknak négy darab nyitott 5,25 inches, míg a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak (SSD) hat darab 3,5 inches (egy használható nyitottként), és egy 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, a PCI és PCI Express bővítőkártyák részére pedig hét slot áll rendelkezésre. A mai elvárásoknak megfelelően, a különféle adattárolók beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt.

A számítógépházak tetején kialakított I/O panelen található négy darab USB 2.0 (Z11), vagy két darab USB 2.0 és két darab USB 3.0 csatlakozó (Z11 Plus), amiket az audiorendszer már jól ismert fejhallgató és mikrofon kivezetése egészít ki. Az új Zalman Z11 és Z11 Plus megjelenésére az elkövetkező hetekben számíthatunk, az árcédulájukon pedig 70, illetve 80 euró körüli összeg fog szerepelni.


Két új számítógépház a Zalman kínálatában - 2. kép



Két új számítógépház a Zalman kínálatában - 3. kép

5 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

Milyen állatúl néz már ki!röhögő smiley

válasz erre

marco

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Az mi?röhögő smiley Hülyegyerek, fejekerek, lábaiksz, tökegipsz. Arc.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

****

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

Elég durva, főleg a kék cucc

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

...mint egy űrhajó!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja