Két új számítógépház a Lian Li kínálatában

2010. szeptember 10.
2.2381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lian Li Industrial bejelentette, hogy két új fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonságok Lian Li PC-Q09 és PC-Q09F típusjelzéssel fognak megérkezni a boltok polcaira, és különlegességük, hogy a gyártó egy külső tápegységgel szállítja őket. A két modell közti egyedüli különbség a mellékelt tápegység, ugyanis a PC-Q09 változatot egy 110W-os változattal, míg a PC-Q09F-et egy 150W-ossal szállítják.

A cég szokásához híven az újdonságokat teljes egészében alumíniumból készítették, a méretük pedig mindössze 265 X 110 X 200 milliméter. A számítógépházak alaplapok közül egyedül a Mini-ITX formátummal tervezett modellek fogadására vannak felkészítve, így elsősorban a HTPC (Home Theater PC) rendszerek tulajdonosainak jelenthetnek ideális választást.

A Lian Li PC-Q09 és PC-Q09F megfelelő szellőzéséről mindössze egyetlen 80 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami a házak hátsó részén kapott helyet, az optikai meghajtónak pedig egy alacsony kialakítású, nyitott 5,25 inches, míg a merevlemez vagy szilárdtest-meghajtó (SSD) számára egy 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A számítógépházak előlapján kialakított I/O panelen található két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése.

Az újdonságok fekete, vörös, fehér és ezüst színváltozatban lesznek elérhetőek. Az új Lian Li PC-Q09 és PC-Q09F várhatóan a hónap végén fog megérkezni a boltok polcaira, az árcédulájukon pedig 129$ (fekete, ezüst), 159$ (vörös) és 189$ (fehér), illetve 169$ (fekete, ezüst) és 179$ (vörös, fehér) körüli összeg fog szerepelni.


Két új számítógépház a Lian Li kínálatában - 2. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja