Két új Moto X modellt is bemutatott a Motorola

2015. július 31.
1.6371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Motorola készülékei itthon is egyre népszerűbbek, hiszen egyre több helyen lehet hozzájutni a középkategóriás Moto G és a felsőkategóriás Moto X készülékekhez.

Tegnap beszámoltunk nektek az új Moto G modellekről, melyek mellett a vállalat leleplezte a Moto X új generációját is. Csakúgy, mint a középkategóriában, ezúttal is két készülék került bemutatásra, melyek a Moto X Style és Moto X Play neveket kapták.

Előbbi modell 5.7 hüvelykes QHD kijelzőt, Snapdragon 808-as SoC-t és 3GB memóriát kapott, míg utóbbi 5.5 hüvelykes Full HD panellel, 2GB memóriával és egy Snapdragon 615-ös megoldással büszkélkedhet. Ezzel a Moto G-től felfelé teljesen lefedte a piacot a Motorola, hiszen a "gyengébbik" modell 300 dollár (85 000 Ft) környéki, míg az erősebbik 400 dollár (113 000 Ft) környéki árával egyaránt remek ajánlatnak tűnik.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Ha ez is olyan lesz mint a korábbiak (teljesen testreszabhatók) akkor én beneveznék egyre, de sajna csak Amerikában lehet akármilyen színű a telefonod. Annyira jó lenne ha itt is lehetne ilyennel szórakozni.
Egy bambusz hátlapú telefon már sokkal jobb mint mondjuk egy sima műanyag fekete.

válasz erre

PaulMarloW

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Tudomásom szerint nagyon patent kis telefonok ezek,csak nem állt be a cég a minden féle alternatív,butított telefonok gyártásába.Ezért gondolhatjuk azt,hogy eltűntek...pedig nem.Csak Mo.-ra bsznak behozni belőle.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Sajnos - bármennyire is szerettem őket - eltűntek a süllyesztőben...

válasz erre

Santonio

5 éve, 3 hónapja és 8 napja

Sok sikert nekik. Régen a legmenőbb név volt...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljasony1515 profilja