Két új IdeaPad laptoppal jelentkezett a Lenovo

2013. június 23.
2.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lenovo a napokban bejelentette, hogy két új IdeaPad modellel bővítette ki a hordozható gépeinek kínálatát.

A Lenovo IdeaPad U330 Touch és IdeaPad U430 Touch névre keresztelt noteszgépek közel azonos specifikációval rendelkeznek, leglényegesebb különbséget a kijelzőjük jelenti, az előbbi modell ugyanis egy 13,3 inches, 1366 X 768-as felbontású, míg társa egy 14 inches, 1600 X 900 pixeles érintőpanellel érkezik, ám az opciók között mindkét esetben elérhető lesz a teljes HD képernyő is. Az új IdeaPad laptopokhoz a gyártó nem meglepő módon már az Intel negyedik generációs processzorait kínálja, amik között egyaránt megtalálhatóak a Core i3-as, Core i5-ös és Core i7-es modellek is.

A Haswell CPU-k mellé maximálisan 8 GB rendszermemória csatlakozhat, a videorendszer szerepét pedig az integrált HD Graphics chipek töltik be, ám az U430-as notebooknál kérhető nVidia GeForce gyorsító is. Mindkét gép egy 16 GB-os szilárdtest-meghajtóval van építve, ami mellé egy 256 GB-os SSD, egy 500 GB vagy egy 1 TB kapacitású HDD társulhat.

A laptopok akkumulátora a hivatalos adatok szerint 6 óra folyamatos videolejátszást képes biztosítani. Az új Lenovo IdeaPad U330 Touch és IdeaPad U430 Touch megjelenésére valamikor a nyár folyamán számíthatunk, méghozzá 799 dolláros indulóáron.
5 hozzászólás

amonrazoli

7 éve, 12 napja

nem vagyok nagy lenovo párti sok ezért a pénzért és tényleg nem mai dolgokból van összerakva ha olcsóbb lenne talán vennék egyet

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 2 napja

Már évekkel ezelőtt is lehetett kapni ilyen hardverekkel notikat. Valami újítást belevihetnének. Az meg, hogy 2013-ben nem fullHD-s a kijelző, szerintem kicsit szégyen.

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 27 napja

jól néznek ki ezek a lenovok csak drágák

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Kicsit lejjebb vihetnék az áraikat...
Minőségi gépek. Nem fogják.

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 27 napja

Kicsit lejjebb vihetnék az áraikat...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt