Két új egybeépített PC-vel bővült a HP kínálata

2012. július 25.
2.5721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett Packard bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki az üzleti szegmenst célzó asztali számítógépeinek kínálatát.

A frissen beharangozott két PC a helytakarékos egybeépített formátummal lett tervezve, az üzletek kínálatában pedig HP Compaq Elite 8300 és HP Compaq Pro 6300 típusjelzéssel fognak felbukkanni. Az új all-in-one gépeket úgy tervezték, hogy vállalkozásokban is költség-, hely- és energiatakarékos alternatívái lehessenek a hagyományos asztaligép-megjelenítő kombinációnak. Az új termékvonal tartalmaz érintőképernyős kivitelt is, amely a HP e területre visszanyúló 30 éves technológiai és innovációs tapasztalatán alapulnak.

A HP Compaq Elite 8300 All-in-One üzleti PC a HP legerősebb és multimédia-lehetőségekben gazdag all-in-one személyi számítógépe. Megbízható teljesítményt és az intuitív érintőképernyő élményét nyújtja az igényes üzleti felhasználóknak. Vonzó, helytakarékos megoldást jelent többek között ügyfelek számára kialakított munkaterületeken vagy kioszkokban is. A gépmegjelenítője 58,4 cm átmérőjű, teljes HD felbontású, beépített, 2 megapixeles webkamerával és kettős mikrofonnal is választható. Az SRS Premium Sound PRO szintén alapösszetevője a gépnek, így zajosabb környezetben is jó minőségű hangélményt nyújt.

A gépet kiemelkedő teljesítményű, harmadik és második generációs Intel Core vPro processzorok működtetik, Intel HD Graphics chippel, vagy diszkrét grafikus alrendszerrel szerelt modellek is elérhetők a képanyagok és multimédiás tartalmak minőségi élményéért. Az Intel Smart Response technológia lemez gyorsítótárazása olyan teljesítményt nyújt, amely általában az SSD meghajtók sajátja, miközben a nagy merevlemez meghajtók adattárolási kapacitásával is rendelkezik. A multitouch technológia képes több ujj érzékelésére is, így lehetővé teszi a gesztusok használatát, és a HP érintés-alapú fedélzeti programcsomagja pedig a fájlok, média- és üzleti alkalmazások használatát teszi intuitívvá.

A HP Compaq Pro 6300 All-in-One személyi számítógépet megbízható és egyenletes teljesítményű működésre tervezték. A hagyományos képernyővel szerelt PC harmadik és második generációs Intel Core processzorokkal működik, opcionálisan diszkrét grafikai alrendszerrel is beszerezhető a stabil teljesítmény biztosítása érdekében. Képátlójuk 54,6 cm-es (21,5 hüvelykes), kijelzőjük full HD felbontású LED háttérvilágítással, beépített sztereó hangszórókkal és opcionális 2 megapixeles webkamerával kaphatók.

Az új üzleti all-in-one gépek többlépcsős kliensoldali biztonsági funkciókat tartalmaznak, melyek védik az adatokat, eszközöket és felhasználói azonosítókat. Az egyszerű, központosított telepítés a HP ProtectTools segítségével olyan védelmi funkciókat biztosít, mint például a merevlemez-titkosítás, HP Arcfelismerés, HP Disk Sanitizer és a HP File Sanitizer. A BIOS Védelem hardver-szintű védelmet kínál a vírus támadásokkal és egyéb biztonsági fenyegetésekkel szemben.

Mind a két most bejelentett asztali számítógép előre telepített Microsoft Windows rendszerrel kapható. Az üzleti asztali gépek lehetővé teszik a HP Client Management eszközei közötti választást is, és rendelkeznek az új HP Premier Image-dzsel, amely üzleti szoftverek és vírusvédelem teljes készletét tartalmazza, miközben nélkülözi a próbaverziós szoftvereket és egyéb zavaró előretelepített összetevőket. A most bemutatkozó HP Compaq Elite 8300 és Compaq Pro 6300 modellekről a gyártó további részleteket nem közölt.

Két új egybeépített PC-vel bővült a HP kínálata - 2. kép


Két új egybeépített PC-vel bővült a HP kínálata - 3. kép

1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Szép gépekmosolygó smiley ,de nekem a mostani is megteszi mivel jóval olcsóbb és nem is annyira sz.r

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja