Két új DLC érkezett a Napoleon: Total War-hoz

2012. június 20.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega váratlanul két vadonatúj Napoleon: Total War DLC csomagról rántotta le a leplet a tegnap esti órákban, amelyeket a bejelentés mellett azonnal elérhetővé is tettek a Steam kínálatában, így tehát már bárki számára tölthető mindkét csomag.
Advertisement

A két bővítmény közül az egyik a Heroes of The Napoleonic Wars címet kapta a keresztségben és többek között 10 vadonatúj egységgel kívánja bővíteni a felhozatalt, köztük több veterán alakulattal, köztük a 15. brit huszárokkal, vagy a moszkvai muskétásokkal.

A másik frissen bejelentett és megjelent kiegészítés az Imperial Eagle Pack nevet kapta, telepítését követően pedig szintén az új egységeké lesz a főszerep. Ennek köszönhetően olyan alakulatokat érhetünk majd el a játékhoz, amelyeket korábban az előrendelők kaptak ajándékba a dobozos változatok mellé.

Mindkét bővítmény már ezekben a percekben is megtalálható a Steam kínálatában, ha pedig szeretnénk megvásárolni őket, egyenként nevetséges 2 eurót kell kifizetnünk értük.
Napoleon: Total War DLC csomagról rántotta le a leplet a tegnap esti órákban, amelyeket a bejelentés mellett azonnal elérhetővé is tettek a Steam kínálatában, így tehát már bárki számára tölthető mindkét csomag.'>
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

Napoleon: Total War
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja