Két új A88X chipkészletre épülő alaplapot leplezett le az MSI

2014. január 06.
1.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Egy új számítógép összerakásánál, illetve a bővítéseknél is nagyon fontos szerepe van a megfelelő alaplap kiválasztásának, hiszen több további komponenst is ehhez igazodva kell beszereznünk a későbbiekben.

A legfontosabb dolog természetesen a chipkészlet, illetve a processzorcsaládok támogatása, melyben szerencsére a legnagyobb gyártók sokat segítenek, hiszen az Intel és az AMD megoldásait is bőszen támogatják új termékeik.

A CES 2014 alkalmával két A88X chipkészletre épülő alaplapot mutatott be az MSI, melyek FM2+ támogatással érkeznek. Továbbá érdemes megjegyezni, hogy mindkét megoldás támogatja majd az AMD Kaveri, Richland és Trinity megoldásait is.

Az MSI A88XM Gaming néven érkező alaplap természetesen a gyártó játékos részlegéhez illő kialakítást kapott, melynek fő eleme a sárkányt ábrázoló motívum. A minőségért a Military Class IV-es komponensek felelnek, míg gépünk gyorsaságát a négy DDR3-as foglalt biztosítja, melyekbe maximum 32GB-nyi memóriát pakolhatunk majd be. Kapunk még 6db USB 3.0 is, így perifériáinkat lesz majd hova csatlakoztatni, valamint a Killer Ethernet technológia megléte is örvendetes.

A gyártó még nem adott meg pontos elérhetőségi időpontokat, de vélhetőleg a CES után néhány héttel már a legtöbb helyre megérkezik az AMD megoldásait támogató alaplap.
2 hozzászólás

kpal

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

uhhh ehhez kell telizseb ..

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nem lesz majd egy olcsó darab. De ez legalább minőség.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
CES 2014
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljaWickedSick profiljasoami profiljadarkomen profiljasmadi1968 profiljaYanez profilja