Két projektet is törölt Tomonobu Itagaki lelépésével a Team Ninja

2010. november 08.
1.8261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tomonobu Itagaki kiválása a Team Ninja csapatából bár nem éppen tegnap történt, úgy látszik, hogy a srácok továbbra sem tudták megemészteni ezt a veszteséget, az időközben új stúdiót alapított játékguru kilépésével ugyanis az eredeti brigádnak két projektet is törölnie kellett, ez pedig csak néhány nappal ezelőtt, hónapokkal Itagaki kilépése után derült ki.

Minderről a Team Ninja egyik szószólója beszélt a Famitsu magazin legfrissebb számában, és nevén is nevezte, hogy milyen veszteségek értek minket is Tomonobu úr kiválásával.

Itagaki ugyanis hosszú távra tervezett a Team Ninja berkein belül, több alkotásba is belecsapott még kiválása előtt, ezek között pedig megtalálhatunk egy vadonatúj Dead or Alive epizódot, ami a Code Cronus alcímmel rendelkezett volna. Mindemellett egy másik projekt is formálódott Itagaki kezei alatt, ami a Project Progressive munkacímet kapta a keresztségben, erről azonban fogalmunk sincs, hogy mi lehet, a forrás ugyanis csak így emlegette a játékot, amit a Dead or Alive-val egyetemben töröltek az illetékesek a játékguru kiszállásával. Pedig bármi is lehetett volna belőlük...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja