Két PlayStation Vitás játékot is törölt a Cave

2012. május 17.
1.5351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Máris megvannak a PlayStation Vita első igazi áldozatai videojátékos szempontból, a Famitsu magazin által közölt információk szerint ugyanis a Cave rögtön két olyan alkotását is törölte, amelyeket a múltban - egészen pontosan a tavalyi Tokyo Game Show keretein belül - kizárólag erre a platformra jelentettek be.

A japán lapban megjelent cikk szerint a két alkotás közül az egyik egy Sengoku-témájú közösségi cím, amely a Shirotsuku névre hallgatott, míg a másikról csak annyit tudunk, hogy egy egyszerű lövöldözős játék volt.

Makoto Asada, a Cave menedzsere a témával kapcsolatban elég szűkszavú volt, a Shirotsuki törlésével kapcsolatban nem is akart nyilatkozni, a névtelen lövöldéről azonban elmondta, hogy amikor bejelentették a játékot, még nem igazán tudták, hogy mit is akarnak, amikor pedig megkezdődtek a fejlesztések, rájöttek, hogy kissé nagy falat lenne számukra a korábban kijelölt koncepció.

Erre csak egy nagyon idevágó és igaz magyar mondást tudnánk elővezetni, ami így szól: Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nem értem hogy akkor miért kezdenek bele...meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ennyi. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja