Két PlayStation 3-exkluzív DLC csomag is várható a The Amazing Spider-Manhez a héten

2012. szeptember 25.
1.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az Activisiont bizonyos játékok esetében köti a Microsofttal a háttérben aláírt titkos paktum, a The Amazing Spider-Man esetében ezen a héten mégis két PlayStation 3-exkluzív DLC csomag várható, tudtuk meg egyenesen az amerikai PlayStation blog legfrissebb bejelentéseiből.

Az exkluzivitást később a Sony is megerősítette a PlayStation brand hivatalos Twitter oldalán, ám indoklást nem fűztek ahhoz, hogy miért csak egyetlen platform játékosai juthatnak hozzá az izgalmasnak tűnő bővítményekhez.

A két csomag közül az egyik a Lizard Rampage Pack lett, amelyben nem csak irányításunk alá vehetjük Lizardot, hanem egyben elérhetjük Peter Parker klasszikus első ruháját is, a Vigilante Suitot. A második DLC az Oscorp Search & Destroy Pack névre hallgat, amelyből két vadonatúj mini-játékot varázsolhatunk majd elő a Pókember számára.

A két letölthető tartalom 3 és 4 dollár közötti árkategóriában kap majd helyet, de együtt, egy bundle csomag keretein belül is megvásárolhatjuk majd, ebben az esetben - teljesen érthetetlen módon - 10 dollárt kell fizetnünk érte.
The Amazing Spider-Man esetében ezen a héten mégis két PlayStation 3-exkluzív DLC csomag várható, tudtuk meg egyenesen az amerikai PlayStation blog legfrissebb bejelentéseiből.'>
2 hozzászólás

csirkee

12 éve, 6 hónapja és 23 napja

lehet valaki nem tud számolni röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 23 napja

Az árképzés tényleg fura így!meglepett smiley

válasz erre
The Amazing Spider-Man
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja