Két Nintendo 3DS-re érkező Square Enix játék is pontos megjelenési dátumot kapott

2012. április 06.
1.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két videojátékához is pontos megjelenési dátumot jelentett be néhány órával ezelőtt a Square Enix csapata, akik pontos, ám sajnos egyelőre csak Amerikára értendő premieridőpontot adtak a Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance-hez, valamint a Theatrhythm Final Fantasy-hoz.

Mindkét cím közös jellemzője, hogy kiadásukat és fejlesztési munkálataikat is a Square Enix gondozza, illetve kivétel nélkül a Nintendo legújabb hordozható konzoljára, a 3DS-re fognak megjelenni az idén nyáron.

Hogy ne húzzuk tovább az idegeiteket, máris eláruljuk, hogy a Theatrhythm Final Fantasy - avagy a legendás JRPG sorozat kicsúfolása - július 3. magasságában kerülhet majd fel a boltok polcaira, míg a Disney és a Square Enix világát keverő Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance szerepjáték közel egy hónappal később, július 31-én.

Hangsúlyoznánk újfent, hogy mindkét időpont egyelőre csak a tengerentúli régióra érvényes, külön európai datálást még nem ejtettek meg az illetékesek, de kiindulópontnak már ezek a dátumok is kitűnőek lesznek.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Sok-sok 3DS játékos örömére világszerte is megjelent a játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja