Két napig teljesen ingyenes a legendás első Fallout a Good Old Games kínálatában

2012. április 06.
1.8711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kitűnő akcióval kívánja promotálni a közelmúltban alapjaiban átalakult disztribúcióját a CD Projekt csapata, akik úgy határoztak, hogy 48 óráig teljesen ingyen adják a legendás Fallout-sorozat első epizódját.

Mivel a 48 óra már tegnap be lett jelentve, ezért ma már jó esetben is csak nagyjából 30-35 óránk van arra, hogy ellátogassunk a Good Old Games kínálatába, majd onnan teljesen legálisan, DRM-től mentesen, Windows XP, Vista és 7 kompatibilitással letöltsük a játékot.

Hangsúlyozandó, hogy a promóció keretein belül nem valamelyik újabb Fallout epizódot, hanem a legendás, 1997-ben megjelent, még a Black Isle Studios fejlesztésében és az Interplay kiadásában debütált legelső részt tölthetjük le, amihez 500 MB-nyi szabad helyre lesz szükségünk, valamint egy olyan számítógépre, amin magabiztosan elfut például egy szimpla böngésző.

Ha kíváncsiak volnánk a szerepjátékok történelmének egyik legkultikusabb darabjára, itt a nagy alkalom, hogy ingyen, de mégis legálisan megismerkedhessünk vele. Csak kattints IDE és használd ki a vissza nem térő alkalmat.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 napja

Szedem!

válasz erre

Cpt_Nihil

13 éve, 6 napja

Fantasztikus!!! mosolygó smiley Röstellem, de nekem sajnos le kellett töltenem az első részt, mert a CD-met már nem viszi a meghajtó röhögő smiley De így már tiszta lehet a lelkiismeretem. Kösz, Man!

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 napja

Azonnal szedem!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja