Két millió Medal of Honor, nyolc millió FIFA 11 és hat millió Bad Company 2 fogyott eddig a boltokban

2010. november 04.
1.7261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts a tegnapi napon előhozakodott legfrissebb üzleti jelentéseivel, aminek következtében nem csak azt tudhattuk meg, hogy a cég szénája - ha nem is áll túl jól, de - rendben van, hanem azt is, hogy a közelmúltban megjelent videojátékok közül melyik alkotás milyen eredményeket produkált a boltokban.

Kezdjük rögtön a legfrissebb darabbal, avagy a Medal of Honor-ral, ami a múltkori 1,5 milliós eladásokhoz képest egy újabb szintre lépett, lévén a jelentés értelmében már két millió példány talált belőle gazdára.

Nem úgy a kicsit régebbi FIFA 11-ből, ami ismét nem hasalt el a pénztáraknál, hiszen a megjelenés óta "csak" nyolc millió fanatikus gondolta úgy, hogy kell neki a játék, ennyien meg is vásároltak, ezzel az Electronic Arts legjobban fogyó címe maradt a széria. Ide kapcsolódik, hogy a legfrissebb pénzügyi jelentés szerint a FIFA franchise eddig megjelent darabjait összeadva eleddig több, mint 100 millió példány talált gazdára a sorozatból. Szintén jól szerepelt a kicsit régebben, még idén márciusban megjelent Battlefield: Bad Company 2 is, ami valamivel több, mint fél év alatt elérte a hat milliós példányszámot. Szép adatok ezek srácok!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja