Két magyar nyelvű játékkal is bővül a Wonderbook

2013. szeptember 17.
1.8661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony egy hivatalos sajtóközleményben tudatta a hazai sajtóval, hogy hamarosan két újabb magyar nyelvű videojátékkal kívánják kibővíteni a PlayStation 3-hoz érkezett, és a kiterjesztett valóság technológiáján alapuló Wonderbook kiegészítőt, avagy magyar nevén a Varázskönyvet.

A két érkező alkotás közül az egyik a Book of Potions címre hallgat - magyarul Bájitaltan -, és a Harry Potter-sorozat sajátosságain alapul majd, így a bájitalok főzésének csínját-bínját sajátíthatjuk el általa, méghozzá egy olyan virtuális világban, amelyet J.K. Rowling segítségével alkottak meg a készítők.

A Sony második magyar nyelvű Wonderbook-játéka - amellyel nem titkoltan szintén a 6-12 éves korosztályt szeretnék megcélozni -, a Walking with Dinosaurs lesz, avagy magyar címmel A dinoszauruszok nyomában, amiben a BBC Worldwide csapata nyújtott segítséget az alkotóknak ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebben elevenedjen majd meg előttünk az őskori világ, illetve a dinoszauruszok kora.

A közleményt egyébiránt az alábbiakkal zárta a Sony:
A Sony Computer Entertainment kiemelten fontosnak tartja, hogy egyre több játék lokalizálva érkezzen a magyar piacra. A PlayStation idei felhozatalában magyar nyelven kerül forgalomba a legendás autósverseny szimulátor legújabb része, a Gran Turismo 6, valamint az ősz egyik legizgalmasabb thrillerének ígérkező Beyond: Two Souls is.
6 hozzászólás

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Igazán tetszik a Sony politikája, miszerint fontosnak tartja, hogy magyarul lokalizálva jelenjenek meg a játékok nyelvnyújtó smiley Ez a Potteres annyira nem is, de a dínós ötlet az tetszik, kár, hogy arról nem volt se kép, se videó szomorú smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

A potter világ annyira nem érdekel, de a dinós az biztos jó lehet, ha már a bbc segített az elkészítésben. röhögő smiley De én ehhez amúgy is túl öreg vagyok röhögő smiley

válasz erre

Gabor170

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Tetszik, hogy magyarok is foglalkoznak ilyenekkel. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Egyértelmű, hogy ezek a játékok a fiatalabb korosztályt célozzák meg, nekem nem is nagyon jönnek be, értelmetlennek látom őket. Bár még csak egyszer láttam élőben.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez jó hír, de nem igaz, hogy az egyetlen, amit megvettem volna azonnal csak az nem kapott szinkront és még feliratot se.

válasz erre

csirkee

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez jó mosolygó smiley tetszett a játék, de alapvetően ez gyerekeknek való

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja