Két letölthető tartalom is érkezett a Lego Batman 2: DC Super Heroes-hoz

2012. augusztus 10.
2.8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Traveller's Tales és a Warner Bros által szolgáltatott információk szerint a mai nap folyamán két vadonatúj DLC csomag is elérhetővé vált a PlayStation Network és az Xbox Live kínálatában a Lego Batman 2: DC Super Heroes-hoz.

A két csomag leginkább az új karakterek köré épül fel, így például a Heroes pakk letöltésével néhány jó oldalon álló szuperhőst érhetünk el, így Nightwinget, Katanát, Shazamot, Zatannát és Bruce Wayne fiát (!) Damian Wayne-t is.

Ezzel szemben a Villains pakk keretein belül az anti-hősöké lesz a főszerep, hiszen egyik csoportosulás sem létezhet a másik nélkül, így amennyiben erre a pakkra is rátesszük a kezünket, olyan karakterek jutnak a birtokunkba, mint Bizarro, Captain Cold, Black Adam, Black Manta és Gorilla Grodd.

Információink szerint minden egyes karakter elérhető lesz az úgynevezett freeplay módban is, de azzal kapcsolatban nem érkeztek hírek, hogy a csomagokért mennyit kell fizetnünk majd ahhoz, hogy letölthessük őket.
2 hozzászólás

Vendég

6 éve, 5 hónapja és 15 napja

Szerintem nem kár. Nektek meg van mariotok...

válasz erre

Vendég

6 éve, 5 hónapja és 15 napja

dekár hogy wii-re nincs

válasz erre
Lego Batman 2: DC Super Heroes
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profilja