Két lemezen érkezik a The Witcher II Xbox 360-as változata

2011. szeptember 27.
1.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak úgy tűnik, hogy kezdi túlnőni korlátait az Xbox 360 adathordozója, egyre gyakrabban hallunk ugyanis híreket azzal kapcsolatban, hogy nem elég egyetlen korong egy adott videojátékhoz, így sok esetben kettő, de előfordult már, hogy három DVD lemezre volt szükségük az illetékeseknek ahhoz, hogy megfelelő minőségben prezentálhassák alkotásukat.

Ez a helyzet a CD Projekttel is, a srácok legfrissebb közleményéből ugyanis megtudtuk, hogy csak két korongra fér majd rá a The Witcher II Xbox 360-as változata.

A híreket egyenesen a jelenleg is zajló Eurogamer Expo falai mögül kaptuk, méghozzá a csapat egyik embere, Jan Krzysztof Bielecki szájából, aki nem csak egyszerűen kinyögte a tényeket, hanem finoman körül írta azokat, így elmondta, hogy több, mint egy lemez kell majd az Xbox 360-as The Witcher II-nek, de háromra már nem lesz szüksége, tehát ebből az következik, hogy két DVD-re préselik a programot. Vicces figura, meg kell hagyni. Ne feledjük továbbá azt sem, hogy a CD Projekt a The Witcher II 2.0-ás PC-s verziójának kiadására készül a háttérben!
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 24 napja

Vagy csak szimplán akkora lett a játék hogy nem fér el.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 24 napja

Akkor ezt se optimalizálták!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja