Advertisement

Két játékon is dolgozik párhuzamosan a Twisted Pixel

2010. október 29.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Twistet Pixel brigádjára számtalan jelzőt lehetne akasztani, de azt, hogy az éppen aktuális trendeken lovagolnak, aligha.
Advertisement

A stúdiójukban megfogant olyan alkotások, mint például a The Maw - képünkön -, a Comic Jumper vagy éppen a Splosion Man ugyanis mind egyediek voltak a maguk súlycsoportjában, azonban igaz ami igaz, elég régen is jelentek már meg ahhoz, hogy ne várjunk egy újabb projektet a srácoktól. Ezekben a pillanatokban úgy tűnik, hogy ilyen irányultságú imáink hamarosan meghallgatásra találnak, sőt, nem kizárt, hogy duplán.

A Twisted Pixel egyik vezére és társalapítója, Josh Bear ugyanis úgy beszélt a minap az Evil Avatar kíváncsi munkatársainak, hogy fejlesztőcsapatuk egy olyan szintre érkezett, aminek hála immáron két videojátékot is képesek fejleszteni párhuzamosan. Arról Josh természetesen egy árva szót sem mondott, hogy milyen alkotások fortyoghatnak már boszorkánykonyhájukban, de néhány korábbi szóbeszéd okán elég nagy esély van arra, hogy az egyik be nem jelentett projekt egy konzolos MMO lesz, amit a Turbine brigádjának készítenének. Hogy a másik mi lehet, arról sejtésünk sincsen, de reméljük hamarosan kiderül!
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ami a képen van játék, az nekem nagyon tetszik, szeretem az ilyen rajzfilmes stílust. Ha továbbra is hasonló dolgot kreálnak, akkor nem lehet gond. Bár bevallom, hogy eddig nem ismertem őket.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt