Két hónapon belül megjelenhet a Joe Danger 2: The Movie

2012. augusztus 21.
1.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sean Murrey, avagy a Hello Games vezére egy a Joystiq magazinnak adott interjúban az arra irányuló kérdésekre válaszolván elárulta, hogy a Joe Danger 2: The Movie fejlesztése már kis híján elkészült, illetőleg közel áll a befejezéshez.

Az újságírók természetesen pontos megjelenési dátumot is szerettek volna kicsikarni Seanből, de ő hajthatatlan volt, illetőleg amennyiben akart volna sem tudott volna még teljesen pontos premieridőponttal szolgálni.

Murray azonban elárulta, hogy a Joe Danger 2: The Movie várhatóan a jövő hónapban vagy azt követően már felkerülhet az Xbox Live kínálatába, tehát közel két hónapon belül biztosan elérhetővé válik a kaszkadőrmutatványokra kiélezett alkotás, amelyben Joe Danger oldalán immáron nem csak motorokra pattanhatunk, hanem sílécekre is állhatunk, de quadokkal is bemutathatunk hajmeresztő mutatványokat.

A Joe Danger 2: The Movie várhatóan PlayStation 3 masinákra is megjelenhet majd a későbbiekben, habár erről egyelőre még semmiféle hivatalos információ nem látott napvilágot.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 18 napja

Jópofa.

válasz erre
Joe Danger 2: The Movie
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljasoami profilja