Két hetet csúszik a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

2011. augusztus 09.
2.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Might and Magic Heroes VI jégre tétele után szomorú hírekkel szolgálhatunk a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad szerelmeseinek is, amint ugyanis a Tripwire Interactive csapata néhány órával ezelőtt megerősítette, sajnos a korábban kijelölt időponthoz képest egy kicsit csúszni fog játékuk premierje.

Megijedni valóban nem kell, hiszen tényleg csak egy aprócska csúszásról van szó, a korábbi augusztus végére, szeptember elejére tervezett debütálás ugyanis két héttel eltolódott, egészen pontosan szeptember 13-ra.

Hogy ez az időpont az amerikai vagy az európai datálást takarja-e, arra nem kaptunk válaszokat, de keddi napról lévén szó, feltételezzük, hogy a tengerentúli régióra érvényes, így ide az öreg kontinensre - szintén csak feltételezéseink szerint - a megszokott három napos eltolódással jelenhet meg a program. Az illetékesek egyébiránt elárulták, hogy a jégre tételre azért volt szükség, mert éppen két hétnyi idő kell nekik ahhoz, hogy tökéletesre csiszolják a programot, amely továbbra is előrendelhető a Steam kínálatából.
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 1 napja

Ma minden olyan jatek csuszasa be lesz jelentve amiben benne van a heroes szo!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profilja