Két hét múlva kerül a boltok polcaira a PES 2013

2012. szeptember 07.
1.9111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontosan két hét múlva, avagy szeptember 21-én jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is a Pro Evolution Soccer-sorozat legújabb évadja.

Habár már korábban is ismertük ezt a lehetséges időpontot, de a Konami még csak most erősítette meg hivatalosan, arról pedig nem adtak tájékoztatást, hogy a PlayStation Vitás, valamint a Nintendo Wii-s és 3DS-es változatok mikor érkezhetnek, ezekre a platformokra ugyanis várhatóan csak egy későbbi időpontban jelenhet meg az alkotás.

A hivatalos közlemény szerint a játék már ezekben a percekben előrendelhető állapotban van, így akár kétféle speciális kiadványhoz is hozzájuthatunk belőle, ha ügyesek vagyunk.

Az egyik a UEFA Champions League változat, amely egy speciális fémdobozban kapott helyett és számtalan letölthető tartalommal együtt érkezik, így köztük a UEFA Champions League-vel, megjelenése pedig ilyen formában egész Európában elérhető lesz.

A másik pakk csak Anglia területén válik elérhetővé, ez a Manchester United változat, amely szintén fémdobozban kapott helyet, borítóján pedig a kiadvány nevét viselő csapat képe és logója kapott helyet.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 24 napja

Az UEFA verzió jó lehet.

válasz erre

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 25 napja

Jó lesz!

válasz erre
Pro Evolution Soccer 2013
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaiPet profiljagery1113 profiljaGargameth profiljadarkomen profilja