Két hét múlva érkezik a Madden NFL 12 demója

2011. július 29.
2.1181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A sportjátékok szerelmesei kezdhetik melegíteni kontrollereiket, hiszen közeledik az ősz és vele együtt a műfaj kiemelkedőbb sorozatainak újabb epizódjai.

Ennek köszönhetően szeptember 2-án már Európában is a boltok polcain lesz a Madden NFL 12, amihez az Electronic Arts még jóval a megjelenés előtt szeretne egy kipróbálható változatot átnyújtani a fanatikusoknak. A hírek szerint erre mintegy két hét múlva, augusztus 9-én, illetve az időpont környékén van esély.

Maradjunk tehát abban, hogy az Xbox Live és a PlayStation Network frissítésétől függően két hét múlva várható a Madden NFL 12 kipróbálható változata, amelyet betöltve a Green Bay Packers és a Chicago Bears csapatai oldalán próbálhatjuk ki a programot, méghozzá egy-egy 20 perces, négy félidős meccsen. Időkorlát és egyéb nem lesz a demonstrációs anyagon, így tehát limit nélkül próbálgathatjuk a demót, aminek köszönhetően már idő előtt megtapasztalhatjuk pozitívumait vagy éppen negatívumait. Augusztus második hetében tehát Madden NFL 12 demó, jegyezzük!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Az NFL pont olyan játék, amire Európában kicsi lehet az igény. Őszintén szólva még soha nem láttam NFL játékot egy boltban sem, pedig nem lakom olyan kis városban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profilja