Két hardcore játékosoknak szánt Move és egy Kinect játék bejelentése várható a jövőben a THQ-tól

2010. november 30.
1.9551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ brigádja az idei esztendőben mintha megtáltosodott volna, bejelentések és tervek garmadájával bombázták ugyanis szinte hétről-hétre a fanatikusokat, aminek természetesen csak és kizárólag örülhettünk.

Örömünk pedig egyetlen másodpercig se hagyjon alább, ugyanis Danny Bilson, a stúdió feje a minap néhány Twitter bejegyzésben közölte a nagyvilággal, hogy további bejelenteni valóik vannak a nagyvilág számára. Danny első körben csak annyit mondott, hogy egy keményvonalas Kinect játékon dolgozik a mögötte felsorakozott csapat, de később újabb és újabb bejegyzések érkeztek mellé.

Így kiderült például, hogy immáron biztosan az idei VGA-n jelentik be a Pan's Labyrinth direktorának, Guillermo del Toro-nak a játékát, amit a THQ égisze alatt készít, sőt, egy egészen friss, néhány órácskával ezelőtt kilőtt Twitter bejegyzésben pedig arról beszélt már Danny, hogy nem csak egy hardcore Kinect játékon, hanem mellette két ugyanilyen besorolású Move alkotáson is dolgoznak a háttérben. Tudjátok még követni a THQ vezért? Ha nem, akkor címszavakban: egy harcore Kinect és két hardcore Move játék mellett az idei VGA-n kerül bejelentésre Guillermo del Toro alkotása is. Hogy ezek között van-e valamiféle átfedés, azt egyelőre nem tudjuk, de várjunk türelemmel.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja