Két év múlva visszatér közénk a Samurai Warriors-sorozat

2012. július 27.
1.5451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindenki legnagyobb megdöbbenésére a Tecmo Koeis Hisashi Koinuma hivatalos Twitter oldalán bejelentette, hogy terveik szerint 2014 februárjában fog felkerülni a boltok polcaira a Samurai Warriors-sorozat régóta várt negyedik epizódja.

Habár az időpont még odébb van, a nagy bejelentés azért volt ilyen fontos, mert akkor fogja 10 éves évfordulóját ünnepelni a franchise, amelynek első része 2004 februárjában látott napvilágot.

A játék egyébiránt még nagyon korai stádiumban van a fejlesztést tekintve, tehát nagy valószínűséggel még a tervezőasztalokon sem lépett túl a projekt - a címe is csak tájékoztató jellegű -, de a Tecmo Koei azt tervezi, hogy 2014 februárjára elkészül - pontosabban el kell készülnie - a projektnek.

Aki esetleg addig sem tudna megmaradni Samurai Warriors játék nélkül, annak jó hír lehet, hogy szeptember közepén egy Nintendo 3DS-re készülő mellékszál fog megjelenni a franchise-hoz, méghozzá Samurai Warriors: Chronicles 2nd címmel, amely az eredeti koncepcióban alkot, tehát még a keményvonalas rajongóknak is okozhat meglepetést.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nem rossz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja