Két DLC-t biztosan kap a Wii U-s Watch Dogs

2014. november 19.
1.8601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a Ubisoft korábban arról beszélt, hogy a napokban megjelent Watch Dogs Nintendo Wii U-s változata egyetlen DLC csomagot sem kap majd, a legfrissebb hírek szerint azonban két kisebb bővítményhez mégis hozzáférhetnek majd a rajongók.

Noha ez még mindig sovány vigasz ahhoz mérten, hogy a Bad Blood érkezéséről továbbra sincsenek hírek erre a platformra, ellenben a Conspiracy! Digital Trip Packkot és az Access Granted Packkot így is biztosan beszerezhetik majd maguknak a rajongók.

A két bővítmény egyébiránt újabb küldetésekkel dobja fel az alapjáték kínálatát, így a Ubisoft részéről a legjobb választás volt kiválasztani éppen ezt a két bővítményt.
Watch Dogs Nintendo Wii U-s változata egyetlen DLC csomagot sem kap majd, a legfrissebb hírek szerint azonban két kisebb bővítményhez mégis hozzáférhetnek majd a rajongók.'>
3 hozzászólás

Hentes

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nagyon durva amit ezzel a konzollal művelnek. Sokkal többet ki lehetne belőle hozni, nem jótékonyságból dobni egy két dlc-t hozzá. Mintha szándékosan fúrná a többi gyártó...wtf smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nem értem miből állna az összes dlc-t kiadni nekik, ha már a játékot kiizzadták magukból.

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nagy kitolás lett volna ha semminékül marad a game .

válasz erre
Watch Dogs
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja