Két DLC csomag is készülődik már a Castlevania: Lords Of Shadow-hoz

2010. december 23.
1.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami brigádja, bár kissé megkésve ugyan, de igyekszik betartani ígéreteit, miszerint a legutóbbi Castlevania epizód, avagy a Lords of Shadow hamarosan két letölthető tartalmat kap majd.

A mai napra virradóra a cég ugyanis bejelentette, hogy mindkét DLC csomag már javában fejlesztés alatt áll, és kivétel nélkül a már megkezdett történetet kívánják folytatni. A dupla pakk közül az egyik a Reverie névre hallgat, betöltését követően pedig visszatérünk a kastélyba, hogy Gabriellel segíthessünk Laurán.

A második bővítmény ezzel szemben a Resurrection címre keresztelődött, és a sztori igazi befejezése lesz, egy igazán drámai epilógussal a fedélzeten. Az első kiegészítés a jelenlegi tervek szerint 2011 februárjában kíván megjelenni, míg a második április magasságában, természetesen kizárólag letölthető formában. Bár árcédulát a Konami egyelőre sajnos nem ragasztott rájuk, azt már biztosra vehetjük, hogy Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik a két csomag.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

A Castlevania is jól sikerült játék, így meg tudom érteni, ha kiegészítőkkel ki akarják használni a népszerűséget. De vásárlói oldalról nem tudom elfogadni a DLC-ket.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja