Két DC univerzumon alapuló mobiljáték is készül Androidra és iOS rendszerekre

2012. július 17.
2.1191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen pontosan egy pár DC univerzum által ihletett videojátékot jelentett be helyi idő szerint az éjszakai órákban a Gameloft és a NetMarble csapata, akik így rögtön két képregényes alkotás munkálataiba is belecsaptak párhuzamosan.

Az első bemutatott cím a Gameloft műhelyében készülődő The Dark Knight Rises lett, amely Androidra és iOS rendszerekre is készül, megjelenése július 20-án várható, a híres DC karakterek oldalán pedig egy hátsónézetes akciójátékot ismerhetünk meg általa, méghozzá harcokkal és járművekkel fűszerezve.

A sorban a második bejelentett cím a Justice League: Earth's Final Defence lett, amelyet a NetMarble készít, premierje pedig a nyár végén lesz esedékes. A játékban biztosan helyet kap majd Batman, Superman, Wonder Woman, Flash és Green Lantern is, de a játékosoknak lehetőségük lesz személyre szabni karaktereiket, illetőleg újabb szuper erőket, valamint képességeket feloldani maguknak.

Az alkotás egyelőre csak iOS rendszerekre lett bejelentve, de később nem zárhatók ki az Androidos változatok sem. Ha kíváncsi lennél mozgásban is a két alkotásra, alant beszúrtunk mindkettőről egy nyúlfarknyi trailert.

#tv#

#tv2#
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Batmanes nagyon adja!meglepett smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja