Két be nem jelentett projekten is dolgozik Nobuo Uematsu

2011. július 13.
1.6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nobuo Uematsu neve leginkább azok számára lehet ismerős, akik kedvelik a Japán földről származó szerepjátékokat, többek között például a Final Fantasy-sorozatot, a mester ugyanis az efféle kiváló JRPG alkotásokhoz adta nevét, de nem fejlesztőként, hanem zenei komponistaként.

A sokak szerint mesternek is nevezett Nobuo olyan alkotásokhoz szerzett már zenéket, mint a Front Mission, a Blue Dragon vagy Lord of Arcana, de az Ah! My Goddess anime muzsikáiért is ő a felelős.

A hangjegyeket üldöző Uematsut azonban most egy kicsit más alkalomból vesszük elő, az úriember ugyanis elszólta magát egy interjú során, amelyet a JPGames srácainak adott a minap. A beszélgetésben Nobuot egy kicsit csőbe húzták a kérdezők, bár nem mondott semmi olyat, aminek következményei lehetnének, lévén a zenész csak annyit kettyintett el, hogy jelenleg két videojátékon is dolgozik a háttérben, az egyik egy új cím, míg a másik egy nagyon titkos projekt. Hogy pontosan milyen alkotásokat is takarhat a fenti mondat, az egyelőre természetesen óriási kérdőjel, mindenesetre Nobuo Uematsu múltját tekintve érdemes lesz odafigyelnünk rá, hiszen alighanem valamiféle neves japán szerepjáték készül a háttérben. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 24 napja

Vagy valami filmadaptáció is lehet...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja