Két újabb Xbox One bundle csomag érkezik

2016. január 06.
2.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft legfrissebb hírei szerint a rajongók hamarosan két újabb Xbox One bundle csomagot vásárolhatnak majd meg maguknak a boltok polcairól, amelyek közül az egyik a Rainbow Six-sorozat kedvelőinek kíván kedvezni.

Az Xbox One Tom Clancy's Rainbow Six Siege Bundle címre keresztelt pakk a napokban már elérhetővé is válik néhány országban - itthon még nem -, méghozzá egy 1TB-os merevlemezzel rendelkező konzol, illetve a Rainbow Six: Siege letölthető változata mellett, de ezen túl két további játék, a Rainbow Six Vegas és a Rainbow Six Vegas 2 is elérhetők lesznek ilyen formában a 400 dolláros csomagban a visszafelé kompatibilitás segítségével.

Két újabb Xbox One bundle csomag érkezik - 2. kép


A Microsoft hamarosan a boltok polcaira küld továbbá egy Name Your Game fantázianévre keresztelt pakkot is, ami 350 dollárért válik elérhetővé január 12-től - többek között Németországban és a briteknél is -, méghozzá egy 500GB-os konzollal, valamint egy szabadon választható videojátékkal. Ennek megfelelően a vásárlók maguk dönthetik el, hogy a Forza Motorsport 6, a Rise of the Tomb Raider, a Gears of War: Ultimate Edition vagy a Rare Replay közül melyiket szeretnék beszerezni maguknak a bundle mellé.

Két újabb Xbox One bundle csomag érkezik - 3. kép

5 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

A 400 dolláros sokkal jobban megéri (+500Gb háttértár és +2 játék 50 dollárért), csak hát nem biztos, hogy mindenki kedveli a Rainbow Six-et. De még akkor is el lehet adni és venni olyan játékot, ami tetszik.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Hát nekem mind2 pakkban van olyan játék ami miatt megvenném, de PS4-re.

válasz erre

kpal

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Lehet hogy öreg vagyok ,de Gears of War: Ultimate Edition választanám.

válasz erre

muki

2 éve, 8 hónapja és 3 napja

Ha most vennék, mindenképp Tomb Raiderest vennék!

válasz erre

wegh

2 éve, 8 hónapja és 3 napja

A Rare Replayre rá kellettem keresni, mert teljesen elkerülte a figyelmemet eddig Hááát nem tudom, nekem ez a játék tuti nem kéne...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaVis Major profiljaLaci721 profiljaleventecos profiljaBvektor profiljamarco profiljaMarduk profilja