Két újabb videó mellett lehullt a lepel a Spider-Man első kiegészítőjéről

2018. augusztus 29.
3.3951
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Insomniac Games bejelentette, hogy a mai trendekhez igazodva nem marad majd letölthető tartalmak nélkül a hamarosan megjelenő Spider-Man, a kérdéses Pókember-kalandhoz ugyanis várhatóan októberben érkezik az első DLC csomag.

Mint ismert, a játékhoz egy három kiegészítőből álló pakk jön majd a megjelenés után, mely a The City that Never Sleeps címet kapta a keresztségben - várhatóan új küldetések, karakterek, ellenfelek és ruhák érkeznek vele -, az első fejezete pedig a The Heist címmel október 23-án roboghat be közénk, amit novemberben a Turf Wars, decemberben pedig a Silver Lining követ majd.

A The Heist című első epizódban Felicia Hardy, avagy a Fekete Macska visszatér a városba, és egyértelmű nyomokat hagy Pókember számára egy kis játékhoz, a mi dolgunk pedig az lesz, hogy teljesítsük az új küldetéseket és kihívásokat, miközben új ellenfelekkel harcolunk meg és új ruhákat oldunk fel a Pókfej számára.

A szeptember 7-én érkező Spider-Man extra tartalmait 25 dollárért vásárolhatod majd meg szezonbérletben, darabonként viszont 10-10 dollárt kóstálnak. Hogy teljes legyen az örömünk, két friss videót is kaptunk a játékról, melyeket szintén mellékelünk az alábbiakban.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

totyak

1 éve, 17 napja

Baszd ki, meg sem jelent a játék, de már a dlc-t tolják. Csúnya dolog.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 17 napja

Meg se jelent, de már be van tervezve van a DLC... elég korrekt... ja nem.

válasz erre

Gólem

1 éve, 17 napja

******'>******* de gusztustalan, azonnal indul a lehúzás megjelenéskor. Fujj ******'>*******.

válasz erre
Spider-Man
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja